Followers

Wednesday, August 10, 2011

2 hAri SeBeluM PuaSa




Wahhh!!! best tak tengok buah durian nie....masa nie kita orang gie trip to KL coz nak sambut farewell kawan husband i ....bestnya tengok dia orang makan buah durian nie....tapi yang tak bestnya i nie yang tak pandai makan buah durian.....ruginya tak pandai makan buah durian ....i dah cuba nak makan tapi sure muntah lepas tu.....Kita orang makan buah durian nie tak silap i kat Jalan Alang KL...entahlah i nie ikut jee dia orang tapi tempat tak tau lahh....

2 comments:

Chenal said...

memang rugi besar x pandei mkn durian..

strawberrylily76 said...

chenal
hehehe memang rugi....