Followers

Thursday, August 11, 2011

Percaya Padaku

Lirik Teks Lagu Ungu Percaya Padaku
Aku tak tahu apa yang kurasakan
Dalam hatiku saat pertama kali
Lihat dirimu melihatmu
Seluruh tubuhku terpaku dan membisu
Detak jantungku berdetak tak menentu
Sepertinya aku tak ingin berlalu
[reff]
Berikan cintamu juga sayangmu
Percaya padaku ku ‘kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku
[reff2]
Ku berikan cintaku juga sayangku
Percaya padaku ku ‘kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku
Saat ku tahu kau akan pergi jauh
Izinkan aku ‘tuk selalu menatimu
Untuk katakan ku ingin dirimu
Agar kau tahu betapa ku terlalu
Mencintaimu aku akan menunggu
Hingga dirimu kembali untukku
Tolonglah aku bagaimana diriku
Ungkapkan itu rasa yang membelenggu
Dalam hatiku ku cinta padamu

Awassss!!!!

Untuk makluman dan perhatian semua umat Islam. Berhati-hati semasa membeli belah bahan makanan di pasaraya…. pastikan butter (mentega) yang dibeli adalah halal, bukannya mentega seperti di bawah ini….
Dipanjangkan Memo Makluman daripada Bahagian Penyelidikan, Jabatan Agama Johor yang mendapati mentega jenama Golden Churn Creamery Butter keluaran New Zealand mengandungi DNA babi….
Emmm...adakah ianya benar-benar sahih ......apa yang telah saya dapati ianya memang telah sahih dan benar ...diharap pihak majlis islam akan membuat kenyataan yang terbuka dan jelas supaya para pengguna tidak 
berteka-teki akan kesahihan produk ini .....

Wednesday, August 10, 2011

Relaxxx Lok

U see..hehehe...sempat jugak ambik gambar dengan my best fren nie kat opis....bukannya apee penat2 buat kerja kat opis so relax kejap sambil tu ambik gambar ......

Hari Yang DiTunggu

Yesss....my hubby balik ke Kuching dari Bintulu....bestnya kalau hubby balik apatah lagi kalau masa bulan puasa ...coz nak berbuka puasa dengan hubby n 2my beloved daughter ......masa nie i ambik hubby i kat airport Kuching .......

Emmm ...lepas jee ambik hubby kat airport Kuching kita orang makan kat Kubah Ria .....emmm yummyyy...lama jugak i tak makan kat Kubah Ria nie....sedap jugak makanan kat sini...

Kasut

Heheh....cantik tak kasut yang i baru beli nie...???? i sukeee shape kasut nie...kasut nie u all boleh dapat kat mana2 butik MNG ....harga kasut nie below RM100.00 after sale .....

2 hAri SeBeluM PuaSa




Wahhh!!! best tak tengok buah durian nie....masa nie kita orang gie trip to KL coz nak sambut farewell kawan husband i ....bestnya tengok dia orang makan buah durian nie....tapi yang tak bestnya i nie yang tak pandai makan buah durian.....ruginya tak pandai makan buah durian ....i dah cuba nak makan tapi sure muntah lepas tu.....Kita orang makan buah durian nie tak silap i kat Jalan Alang KL...entahlah i nie ikut jee dia orang tapi tempat tak tau lahh....