Followers

Tuesday, February 8, 2011

SAlaM pErTemuAn

Alamak! lama jugak aku tak jenguk blog nie ...maklumlah busyyyy.....nak kene uruskan anak2 sekolah...sekarang macam2 je aktiviti kat sekolah anak aku nie.....kesian aku tengok.....everyday anak aku punya jadual memang full gilerrrr......tapi masa zaman kite sekolah dulu tak delah macam zaman anak2 aku.....but anyway we have berkorban apa saja demi kepentingan anak coz them are my asset yang tiada nilai bandingnya dan mudahan-mudahan mendapat ganjaran dari apa yang aku telah korbankan untuk anak2 aku.....
Emmmmm......anak2 korang cam mana busy jugak ke.....but im sure same as my childrens......kita doakan moga anak2 kecik kita nie menjadi insan yang berguna dan berjaya dalam hidup......AMIN....

No comments: