Followers

Thursday, February 17, 2011

My Great Aunty

Alamak samee tak muka aku n my aunty nie.....she my best fren...she very sporting n suppotive person ....gambar nie masee weeding adik aku kat Dewan Suarah, Kuching ....kekadang tu bukan hanya kawan sajee yang dapat jadi best fren but sometime one of our family pun boleh jadi best fren.....

6 comments:

A.s.t.i.n.a said...

mun di kuch senang jak carik bestfren...

di kl beradik pun susah jumpa.. skbest..

strawberrylily76 said...

A.s.t.i.n.a
aok nang menar kata ktk.....

~epahblossom~ said...

me too kak,makcik pon rapat ngan saye..walaupon jarak umo jauh,tapi boleh ngam..yg penting ikatan kekeluargaan tu kan kak?
owh..btw saya da follow akak..follow me back k..thank you...=)

PutRee SeJiNjaNg said...

sama tapi tak serupa ya..hehehhe..

Fieza79 said...

mesti kamcing ni..bahagia ada bes2 fren kan..

Ietams said...

same.. mcm dek beradik pun buleh..