Followers

Tuesday, February 8, 2011

Famous Amos




Famous Amous memang famous....dan amous...hehehhe...anak2 aku kalau gie kat Airport Kuching atau kat Boulevard Shopping Mall memang tak lepas peluang mintak beli cookies kat Famous Amos......aku pun suke jugak makan cookies nie...emmm sodapppppp....if all of u out there want to try so can get it the nearest shop yang adee shoplot atau kiosk Famous Amos ......aku rasa lahhhh kita boleh jugak bukak business cookies nie...nantilah aku pikir2kan dulu cam mane nak create nice resipi untuk cookies aku....emmm u all ade idea tak......mana tau kalau2 aku ada kedai cookies sendiri n aku nak bagi nama apa aaaaa.....emmmmm...haaaa....aku letak nama Nang Bagus Cookies....hehheh amacam ada okay tak.....


No comments: