Followers

Thursday, January 27, 2011

Nice Place To Visit



 U see in this picture......really great ...u all tau tak kat mana???? haaa nie adalah ISTANBUL, TURKEY....i love turkey memang one day nanti i nak pergi ke istanbul coz it the best place to visit ....coz ada banyak sejarah ISLAM kat sana ......penduduk di istanbul memang padat ...
cuba korang imagine kalaulahhh waterfront Kuching Sarawak macam kat dalam gambar niee.....wah tak payah nak gie jauh2 kan heheheh .....welll who knowssss 

2 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

hehhe..lak kita g sama2 k..family vacation...insyaallah.. ;)

strawberrylily76 said...

To Tila: ok...