Followers

Thursday, January 27, 2011

About Me


Oleh sebab aku baru melayari bahtera dunia blogger ni sooo aku nak introduce kat u all serba cikit info pasal aku lerrrr...Nama aku Phyrra Lily tapi ko rang boleh panggil aku phyrra or lily ...aku berasal dr Kuching Sarawak ...status opppsss  dah of coz dah berpunyalahhhh...now let me introduce my husbnd to u all... this is my beloved hubby....aku memang bertuah dapat suami yang baik dan penyayang....nama dia mohamad dolhardhi...soooo apa macam ada handsome kah ??????


haaaa nie paling bestttt...dia orang anak emas i ....cute tak..? korang rasa lah muka my daughters nie macam aku ke atau macam hubby aku.....? anak i nie memang suka posing.....yang eldest tu baru je 10 tahun n yang youngest dah 8 tahun.....dia orang sekolah kat SK Rakyat Hj.Bolhassan...

5 comments:

ardinihumaira said...

salam..

hi sis! ;)
hehe.. comel anak2...
dni datang jenguk dari blog stilla ___^

PutRee SeJiNjaNg said...

kak..mek suka ngr gambar ktk2 bang adi ya...sweet couple..;)

Kembhoja said...

hye..

your 2 princes so cute.
welcome to the blog world. :)

kembhojha

strawberrylily76 said...

To Ardini:
tq so much & tq jugak coz sudi visit blog akak.. keep in touch k..

strawberrylily76 said...

To Kembhojha:
thanx n ur welcome....n tq coz sudi visit blog i.....